На Хмельниччині рятувальники урочисто привітали своїх колег жінок із 8 Березня

На Хмельниччині рятувальники урочисто привітали своїх колег жінок із 8 Березня

09.03.13 10:10 0 882
Напередодні найчарівнішого жіночого свята 8 березня чоловіча половина рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій Хмельницької області в урочистій обстановці привітала своїх чарівних колег.

На захід були запрошені всі жінки, які працюють в системі цивільного захисту Хмельниччини.

Розпочали святкування чарівні ведучі, які поздоровили всіх присутніх представниць прекрасної статі із святом весни. З теплими вітальними словами до милих жінок звернувся начальник Територіального управління Анатолій Манільчук, який побажав їм міцного здоров'я і добра, родинної злагоди і затишку, відданості близьких і найдорожчих людей, щоб збувалися всі надії, плани і мрії, і щоб увесь світ, з незліченними його принадами був біля їхніх ніг. Кращі співробітниці отримали грамоти та цінні подарунки від ДСНС України, Територіального управління та керівництва обласної та міської влади.

Художні колективи подарували представницям прекрасної статі чудовий концерт, побавивши їх піснями, танцями та гуморесками. Щасливі жіночі очі та посмішки засвідчили, що рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій гарно підготувалися до свята.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: публічні ...
Наступна новина: У Львові провели спільний ...

КОМЕНТАРІ