Квіти від ДАІ Прикарпаття

Квіти від ДАІ Прикарпаття

10.03.13 12:08 0 1151
Восьмого березня івано-франківська Державтоінспекція провела в обласному та районних центрах традиційну акцію «Квіти від ДАІ Прикарпаття». Тому деякі жінки за кермом на жест автоінспектора «зупинитися» реагували із посмішкою.

Скажімо, пані Діана згадала про несправні «двірники» свого автомобіля, які «через раз» витирали краплини дощу на передньому склі. «Я подумала, що зараз мене запитають, чому вони неналежно працюють, а Ви такий приємний сюрприз нам влаштували», – висловилася жінка.

Приємно вражена була і водій автомобіля «Шкода» пані Ірина, яку привітали інспектори ДАІ, подарувавши квіти весни – тюльпани та Правила дорожнього руху: «За Правила окреме спасибі, адже постійно є зміни та доповнення, тому це і потрібний і корисний подарунок».

Але не тільки водіїв, але й пішоходів-жінок цього дня вітали інспектори ДАІ. «Молодці, що у такий спосіб вітаєте жінок, це дуже цікаво й оригінально», – зауважила мешканка Івано-Франківська, яка переходила дорогу по «зебрі».

Державтоінспекція області щороку проводить такі акції, зауважила старший інспектор з профілактичної роботи обласного ДАІ майор міліції Мирослава Белдик, метою яких є привернення уваги жінок-учасників дорожнього руху до дотримання ними правил безпечної поведінки, адже якщо у безпеці буде жінка, у безпеці буде й держава.

УДАІ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині як ...
Наступна новина: На Львівщині віктор Шемчук ...

КОМЕНТАРІ