Буковинські міліціонери привітали жінок зі святом весни (фото)

Буковинські міліціонери привітали жінок зі святом весни (фото)

10.03.13 13:12 0 1294
Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру працівники міліції вітали своїх колег-жінок. Урочистості відбулися в приміщенні академічного палацу.

Усіх присутніх із наступаючим святом, а також святом весни, молодості, краси та любові за дорученням Міністра внутрішніх справ України, колегії і керівництва УМВС області та усіх чоловіків міліцейського корпусу Буковини привітав начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов.

Наразі в колективах Буковинської міліції працює понад 500 жінок і всі вони чесно і добросовісно виконують свій службовий обов’язок, вносять свій вклад у справу боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в нашому краї, крім цього вони дбають про добробут своїх сімей, успішно виховують дітей та вирішують побутові проблеми.

За високу професійну майстерність та з нагоди відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру святковими наказами МВС і УМВС області нагороджені та заохочені найкращі співробітниці міліцейського відомства.

Святкового настрою в цей день присутнім додавали композиції духового оркестру УМВС України в Чернівецькій області та виступи запрошених артистів. Зокрема своїм співом порадували лауреати багатьох конкурсів Михайло Грицкан та Марічка Яремчук.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ