На Львівщині 30-річний крадій  намагався винести товар зі супермаркету

На Львівщині 30-річний крадій намагався винести товар зі супермаркету

11.03.13 17:21 0 1084
30-річний місцевий житель, котрий «перевіряв» пильність та ефективність роботи працівників охорони в одному зі супермаркетів міста Стрия, нестиме кримінальну відповідальність за вчинення замаху на грабіж. З торгового залу магазину чоловік намагався поцупити товар на суму близько 200 гривень.

20 лютого в чергову частину Стрийського міського відділу міліції надійшла заява від керуючого одного зі супермаркетів міста про те, що з торгового залу невідомий чоловік викрав предмети побутової хімії. Крім того, у переліку викраденого були також три плитки шоколаду, дві упаковки галогенних ламп, упаковка зубочисток та упаковка прикрас для коктейлів.

Крадій вибирав з полиць магазину товар та ховав під куртку. Заплативши гроші за придбану жуйку, молодик направився до виходу. Коли працівник охорони попросив його пройти у кімнату для огляду, зловмисник зрозумів, що його викрили та кинувся навтьоки. Проте далеко втекти йому не вдалось.

Як з’ясували працівники міліції, збагатитися таким чином намагався 30-річний місцевий мешканець, який у далекому минулому мав неприємності з законом. Чому того дня наважився на крадіжку, чоловік пояснити не зміг, хоча добре усвідомлював, що у таких великих магазинах є і система відеоспостереження, і охорона.

Слідчі міськвідділу завершили досудове розслідування у кримінальному проваджені за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Міру покарання визначатиме суд. Санкція цієї статті передбачає декілька видів кримінального покарання - від штрафу в розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян аж до позбавлення волі на строк до 4 років.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Ольги Марцинюк, Стрийський МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відбулися ...
Наступна новина: Яремчанська міськрада: ...

КОМЕНТАРІ