На Львівщині одного дня правоохоронці прикрили три підпільних  гральних заклади

На Львівщині одного дня правоохоронці прикрили три підпільних гральних заклади

11.03.13 18:24 0 970
Співробітники УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області припинили функціонування трьох підпільних гральних закладів у місті Дрогобич.

Цсі три заклади працювали підпільно в орендованих приміщеннях. Там, за допомогою гральних апаратів, у порушення вимог Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" надавались послуги азартного характеру та виплачувалась грошова винагорода від гри на них.

У одному із зазначених приміщень виявлено та вилучено 11 гральних апаратів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор, умовою участі в якій являється унесення гравцем ставки, що дає змогу отримати виграш. Також, вилучено 700 гривень отриманих від надання послуг у цій сфері.

Ще один інтерактивний клуб прикрили в Дрогобичі на вулиці Грушевського. Під час обшуку правоохоронці вилучили 14 комп’ютерів із інстальованим спеціальним програмних забезпеченням. Окрім того з місця події вилучено грошові кошти отримані від надання послуг у цій сфері в сумі 3500 грн.

Третій інтерактивний клуб функціонував у приміщенні кафе-бару. Тут надавались послуги за допомогою 12 комп’ютерів із інстальованим спеціальним програмних забезпеченням. Окрім комп’ютерної техніки правоохоронці вилучили 18 500 гривень. Діяльність закладу приховувалась від оточуючих. Пограти на гроші приходили лише постійні клієнти.

Слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області за усіма фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.203 зн. 2 КК України.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі вшанували ...

КОМЕНТАРІ