У Львові відбулись автоперегони серед жінок: переможниці у номінаціях «Автослалом» та «Джип-спринт» отримали іграшкові патрульні автомобілі від ДАІ

У Львові відбулись автоперегони серед жінок: переможниці у номінаціях «Автослалом» та «Джип-спринт» отримали іграшкові патрульні автомобілі від ДАІ

11.03.13 14:59 0 1087
8-го березня у Львові відбулись уже традиційні автоперегони серед жінок «Ралі пань-2013». Участь у святі взяли близько півсотні автомобілісток, серед яких – не лише львів’янки, але й гості з інших міст України. Переможниць змагань було відзначено від управління Державтоінспекції у Львівській області.

Цьогоріч організатори дійства дещо змінили формат перегонів. До вже традиційного ралі легкових авто, додалися ще змагання позашляховиків – так званий «джип-спринт», під час якого панянкам довелось долати справжнє бездоріжжя.

Окрім цього, для учасниць перегонів влаштували чимало цікавих конкурсів. Автомобілісткам запропонували позмагатися у «Черепашки» - проїхати визначену відстань якомога повільніше. А ще - проявити свої дизайнерські здібності та розмалювати гіпсову модель спортивного авто.

У перегонах легковиків змагались 18 екіпажів. До складу кожного із них входило двоє учасниць – жінка-водій та штурман. «Усе, як у справжніх спортивних перегонах!», - відзначає один із організаторів заходу, директор «Галицького автомобільного клубу» Сергій Єжинков. За його словами, учасниці змагань загалом здолали близько 50 кілометрів. Яким саме буде маршрут, автомобілістки дізналися вже безпосередньо перед початком заїзду.

«Майстерність деяких учасниць змагань просто вражає! Вони не лише професійно керують авто, але й роблять це по-жіночому легко та невимушено. І, головне, дотримуючись Правил дорожнього руху!», - зауважив Сергій Єжинков.

Автомобільне свято для жінок вдалось на славу та подарувало чимало позитивних емоцій не лише самим учасницям перегонів, але й тим, хто прийшов поспостерігати за ними.

Загалом, дійство тривало кілька годин та завершилось урочистим привітанням переможців. Від обласного управління Державтоінспекції було відзначено учасниць, які вибороли першість у номінаціях «Автослалом» та «Джип-спринт». Вони отримали від ДАІ іграшкові патрульні автомобілі.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Слова «Ще не вмерла ...
Наступна новина: На Львівщині виставка ...

КОМЕНТАРІ