На Буковині утилізовану зброю переплавлять на каналізаційні люки (фото)

На Буковині утилізовану зброю переплавлять на каналізаційні люки (фото)

12.03.13 15:55 0 1004
Нещодавно працівники сектору озброєння УМВС України у Чернівецькій області знищили зброю та боєприпаси, які за рішеннями судів підлягали утилізації, були добровільно здані до міліції або вилучені у громадян за незаконне зберігання.

За словами начальника сектору дозвільної системи УМВС в Чернівецькій області Сергія Чеботаря лише під час проведення останнього «Місячника добровільної здачі зброї» буковинці здали 291 одиницю зброї та 892 штуки боєприпасів різних калібрів. Серед зданої зброї було 202 одиниці гладко ствольної мисливської зброї, 14 – нарізної зброї армійського зразка та 89 одиниць нарізної мисливської зброї. У подальшому знищенню підлягає технічно не придатна зброя та озброєння армійського зразка.

Начальник сектору озброєння відділу ресурсного забезпечення УМВС Роман Терновецький розповів, що наразі знищено 150 одиниць нарізної і гладкоствольної мисливської зброї та біля 1000 боєприпасів.

На промисловому підприємстві із утилізованої зброї планують виготовити кришки каналізаційних люків та деталі сільськогосподарської техніки.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ...
Наступна новина: На Волині виплата ...

КОМЕНТАРІ