На Волині реалізується проект  «Світ доброго майбутнього»

На Волині реалізується проект «Світ доброго майбутнього»

12.03.13 09:46 0 997
У Луцьку за участі українських та польських фахівців відбувся навчальний семінар для працівників служб у справах дітей та вихователів дитячих будинків. Захід організовано в рамках проект «Світ доброго майбутнього» за підтримки Польсько-Американського Фонду Свободи «Зміни в регіоні» - RITA, реалізованого Фондом «Освіта для Демократії».

Мета Проекту – підвищення ефективності методик, спрямованих на розвиток самостійності та протидію можливій соціальній ізоляції вихованців дитячих будинків сімейного типу.

Партнерами Проекту є Волинське обласне громадське об’єднання «Асоціація регіонального розвитку», Служба у справах дітей Луцької міської ради, Фундація Менеджерських ініціатив з міста Люблін Республіки Польща, дитячі будинки сімейного типу Волинської області та дитячий будинок «Сонячний дім» (РП).

Проект розпочав роботу з 1 січня і триватиме по 30 червня 2013 року. Напрацьовані методики та матеріали будуть презентовані на підсумковій конференції.

Проект "Світ доброго майбутнього" - це новаторська програма ранньої інтервенції, спрямована на підготовку вихованців дитячих будинків сімейного типу до самостійного життя.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівці: Маршрутом №34 ...
Наступна новина: А.Садовий про підняття ...

КОМЕНТАРІ