На Івано-Франківщині український та польський керівники підписали угоду про співпрацю

На Івано-Франківщині український та польський керівники підписали угоду про співпрацю

12.03.13 11:49 0 956
На Прикарпаття завітала делегація Підкарпатського воєводства Республіки Польща, аби задокументувати співпрацю з міліцією Івано-Франківщини.

9 березня відбулося підписання угоди про співпрацю між правоохоронними органами Прикарпаття і Підкарпатського воєводства. Документ підписали начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало та комендант поліції Підкарпатського воєводства Республіки Польща інспектор Здіслав Стопчик.

На запрошення генерала Олега Сала представники поліції Підкарпатського воєводства відвідали музей історії прикарпатської міліції, де ознайомилися з експонатами виставки, та, власне історичними подіями міліції Івано-Франківщини.

Підкарпатський комендант воєводської поліції Жешова інспектор Здіслав Стопчик відзначив важливість підписаного документу про співпрацю з прикарпатськими правоохоронними органами. Адже він дозволить обмінюватися досвідом роботи та інформацією, а також сприятиме підвищенню професійного рівня правоохоронців обох країн.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині втричі ...
Наступна новина: Обласна ...

КОМЕНТАРІ