В Івано-Франківську прийняли урочисту присягу учасники нового громадського формування

В Івано-Франківську прийняли урочисту присягу учасники нового громадського формування

12.03.13 08:48 0 1069
Дитяче громадське об’єднання «Юний міліціонер Прикарпаття» стало першою в Україні організацією, яка об’єднала дітей, працівників міліції та освітян.

в манежі Івано-Франківського коледжу фізичної культури відбулися урочистості з нагоди заснування нового громадського об’єднання, що не має аналогів в Україні: «Юний міліціонер Прикарпаття»

До події долучилися очільник області Михайло Вишиванюк та керівник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало, а також духовенство краю.

«Юний міліціонер Прикарпаття» - це нова громадська організація, яка об’єднає дітей, працівників міліції та освітян Івано-Франківського краю, - розповів генерал-майор міліції Олег Сало,- відтепер ми залучатимемо підлітків та молодь до практичної правозахисної роботи, де вони набуватимуть знань необхідних для захисту своїх прав та свобод.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк зазначив, що Прикарпаття стало першим регіоном в Україні, де було створено таке дитяче об’єднання.

Дітям вручили спеціальні посвідчення, які окрім своїх стандартних фукцій дозволять учасникам організації пересуватися громадським транспортом безкоштовно.

Після урочистої промови керівництва та присяги, працівники «Беркуту» демонстрували дітям бійцівські прийоми. Також «юних міліціонерів» своїм виступом потішив заслужений артист України Леонтій Бебешко, більш відомий під псевдонімом Левко Дурко.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: А.Садовий про підняття ...
Наступна новина: На Волині 14.03 проведення ...

КОМЕНТАРІ