На Львівщині управління сім’ї та молоді ЛОДА підписало меморандум про співпрацю з громадськими організаціями

На Львівщині управління сім’ї та молоді ЛОДА підписало меморандум про співпрацю з громадськими організаціями

12.03.13 09:32 0 933
Управління сім’ї та молоді департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації  підписало меморандум про співпрацю з трьома громадськими організаціями: Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Студентське братство», Львівською обласною громадською організацією «Учнівське братство», Львівською обласною громадською організацією «Інформаційно-аналітичний центр «Логос».

Про це, 11 березня, під час круглого столу присвяченого темі взаємодії громадських організацій з органами державної влади та політичними партіями розповів начальник управління сім’ї та молоді ЛОДА Богдан Хруставчук.

«Завдяки ініціативі громадських організацій був підписаний меморандум про співпрацю з громадськими організаціями, які прагнуть моніторити діяльність управління та брати  активну участь в державотворчих процесах», – зазначив Богдан Хруставчук.

Згідно договору, управління сім’ї та молоді зобов’язане сприяти проведенню партнерськими громадськими організаціями громадської антикорупційної та антидискримінаційної експертизи з питань формування та реалізації державної та регіональної політики, що належить до сфери повноважень Управління.

Богдан Хруставчук наголосив, що меморандум підписаний та укладений з метою підвищення рівня прозорості та відкритості управління сім’ї та молоді.

«Наше управління відкрите для громадськості, працює прозоро. Ми готові підтримати ініціативи громадських організацій щодо проведення антикорупційних експертиз та моніторингу діяльності в управлінні», – зазначив начальник управління.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Чернівці: Маршрутом №34 ...

КОМЕНТАРІ