Львівщина: богдан Матолич доручив терміново забезпечити погашення заборгованості за спожитий природний газ бюджетних установ області

Львівщина: богдан Матолич доручив терміново забезпечити погашення заборгованості за спожитий природний газ бюджетних установ області

12.03.13 15:26 0 931
11 березня перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич провів робочу нараду щодо розрахунків за спожитий природний газ бюджетних установ. Засідання відбулось за участю керівництва департаменту фінансів, департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу, департаменту охорони здоров’я, департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації, а також ПАТ «Львівгаз».

Під час обговорення було зазначено, що ситуація з розрахунками за спожитий природний газ бюджетних установ та організацій області є критичною. Адже станом на 1 березня 2013 року рівень розрахунків установ та організацій, що фінансуються з місцевого бюджету становить 89,9%, а заборгованість – 8,4 млн. грн., а також рівень розрахунків установ та організацій, що фінансуються з державного бюджету – 65,1%, а заборгованість – понад 17,6 млн. грн.

Враховуючи те, що несвоєчасна оплата за газ може призвести до припинення газопостачання та з метою недопущення цього, Богдан Матолич доручив головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення терміново до 14 березня забезпечити погашення існуючої заборгованості установ, що фінансуються з місцевого бюджету. Перший заступник керівника області також дав доручення організувати погашення заборгованості установ та організацій, що фінансуються з державного бюджету.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині держава ...
Наступна новина: Вітаємо! Павло Дворський ...

КОМЕНТАРІ