Львівська область готова до пропуску весняної повені

Львівська область готова до пропуску весняної повені

12.03.13 09:03 0 911
Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук 11 березня провів зустріч  із начальниками силових структур Львівської області.

Під час зустрічі, зокрема,  обговорено питання  щодо пропуску льодоходу та весняної повені, виконання протипаводкових заходів у Львівській області.

Начальник головного управління Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій у Львівській області Сергій Дмитровський поінформував про роботу, проведену місцевими органами влади та територіальними підрозділами Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій щодо безпечного пропуску льодоходу та весняної повені.

Зокрема, він зазначив, що станом на спільними комісіями перевірено підмостові отвори, уточнено розрахунки сил та засобів для проведення запобіжних заходів і виконання робіт з ліквідації наслідків повені та паводків, здійснено заходи щодо забезпечення безперебійної роботи водозаборів господарсько-питного призначення, водопровідно-каналізаційних споруд і мереж, систем зливової каналізації, дренажних систем, природних і штучних дренажів для відведення дощових  вод   з населених пунктів в умовах можливої повені та паводків тощо.

Наприкінці доповіді Сергій Дмитровський зазначив, що підрозділи Державної Служби України з питань надзвичайних ситуацій   та обласні спеціалізовані служби цивільного захисту до пропуску весняної повені готові.

Голова Львівської  ОДА визначив завдання продовжити контроль за ситуацією на ріках, оперативно інформувати населення у разі ускладнення ситуації та своєчасно реагувати з метою недопущення погіршення умов проживання населення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Тернопіль: «Вічний як ...

КОМЕНТАРІ