Львівщина: віктор Шемчук провів зустріч із  генеральним менеджером «Шеврон» в Україні Пітером  Кларком

Львівщина: віктор Шемчук провів зустріч із генеральним менеджером «Шеврон» в Україні Пітером Кларком

12.03.13 12:53 0 1038
11 березня голова Львівської облдержадміністрації  Віктор Шемчук провів зустріч із генеральним менеджером компанії  «Шеврон»  в Україні Пітером  Кларком.

У зустрічі також взяли участь перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич, директор Департаменту   економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Денис Шмигаль, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірина Романів та  представник компанії «Шеврон»  в Україні Валерій Лебега.

Мета зустрічі – обговорення перспектив розробки і видобування сланцевого газу у Львівській області та подальша співпраця з вивченням проблем, пов’язаних з впровадженням інвестиційних проектів.

«Ми стикаємося з багатьма викликами, в тому числі і в соціальній сфері. Тому  ми б хотіли побудувати свою роботу таким чином, щоб змогли вирішити усі болючі  питання, і кінцевою метою має стати виконання контракту між Україною і компанією «Шеврон», – сказав під час зустрічі голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

Своєю чергою,  Пітер Кларк відзначив, що готовий почути будь-які пропозиції з української сторони, щоб місцева громада зрозуміла, що це дійсно хороші, екологічно безпечні проекти: «Ми абсолютно впевнені в тому, що видобувати сланцевий газ безпечно, і ми готові це продемонструвати», – наголосив П. Кларк.

Довідка:

«Chevron Corporation» (Шеврон Корпорейшн) – п’ята у світі найбільша інтегрована енергетична компанія. Діяльність корпорації зосереджена в нафтогазовій сфері, включаючи розвідку та видобуток. Понад 75% від обсягу видобутку вуглеводнів корпорації припадає на діяльність поза межами США у 27 країнах світу.

Компанія веде видобуток нафти в різних регіонах світу.

Навесні 2012 року було офіційно оголошено про те, що Chevron разом з Shell стали переможцями в конкурсі на розробку Олеської і Юзівської площ, планується що саме ці компанії видобуватимуть сланцевий газ в Україні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ