Львівщина: віктор Шемчук доручив підготувати щотижневий графік робіт із ліквідації аварійної ямковості на дорогах області

Львівщина: віктор Шемчук доручив підготувати щотижневий графік робіт із ліквідації аварійної ямковості на дорогах області

12.03.13 10:21 0 887
11 березня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, під час апаратної наради, доручив відповідальним службам підготувати щотижневий графік робіт із ліквідації аварійної ямковості на Львівщині. За його словами, такий графік повинен містити детальну інформацію щодо доріг, на яких передбачені відповідні ремонтні роботи, із зазначенням технологій, що застосовуватимуться під час їх виконання, дати, місця та відповідальних осіб.

Керівник Львівщини також доручив встановити інформаційні щити зі схемою рекомендованого об’їзду аварійних ділянок доріг області: «Якщо у нас немає можливості довести усі дороги області до належного стану, то необхідно встановити відповідні дорожні знаки, вказавши рекомендований маршрут руху для транспорту. Також слід додати такі варіанти проїзду Львівською областю й до автомобільних навігаційних систем. Це все дозволить хоча б дотриматись належної  безпеки  на автомобільних шляхах».

Окрім цього, Віктор Шемчук наголосив на необхідності детального аналізу використання коштів на ремонт автодоріг області у попередньому році. «Варто повернутись до того, чи ефективно були використані кошти на ремонт доріг у 2012 році. Тут обов’язково слід буде передбачити відповідні звернення до правоохоронних органів, для того щоб дізнатись, кому ми завдячуємо таким жалюгідним станом доріг в області. Якщо ми не змінимо ситуацію, яка склалась у сфері виділення коштів на дорожні роботи, то скільки б ми їх не виділяли, а в кінцевому результаті доріг все рівно не буде», – резюмував голова Львівської ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківськ: ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ