Львівщина: «55% від збору коштів ми використовуємо, щоб розрахуватись з енергетиками», - С.Пакіж

Львівщина: «55% від збору коштів ми використовуємо, щоб розрахуватись з енергетиками», - С.Пакіж

12.03.13 16:13 0 930
Як розповів в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степан Пакіж, за останні два місяці цього року тариф на електроенергію для підприємства зріс ще на 5%. Відтак, станом на  від зібраних коштів 55% йде на оплату електроенергії.

— Протягом 2012 року тариф на електроенергію для нашого підприємства зріс на 12%, за останні 2 місяці цього року – ще на 5%. Ми ж тариф за водопостачання для мешканців не змінювали ще від грудня 2011 року. Тоді у тарифі ми закладали 30% від збору коштів на електроенергію, зараз же від зібраних коштів Водоканал за електроенергію сплачує 55%. Тобто, 55% від тарифу ми використовуємо, аби розрахуватись з енергетиками. Відтак, залишається менша сума на всі інші витрати, в тому числі, і на зарплату. — Не зважаючи на це, ми знаходимо інші ресурси, аби збільшити людям зарплату. Завдяки оптимізації витрат підприємства, контролю за паливом, оптимізації виробництва, зменшенню кількості витоків більше, ніж у два рази, автоматизації насосних станцій, ми з 1 березня в середньому по підприємству збільшили зарплату на 10%. — Степан Пакіж

Нагадаємо, за час роботи на підприємстві Степана Пакіжа, заробітна плата зростає вдруге. До того працівникам Водоканалу підвищували зарплату у квітні 2012 року на 17%. Перед тим зарплата зростала у лютому у 2010 року.

Середня зарплата по підприємству за 2011 рік становила 1877 грн, за 2012 рік – 2035 грн.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині виплата ...
Наступна новина: Закарпатська область: на ...

КОМЕНТАРІ