На Львівщині під час святкових вихідних 13 людей отруїлись чадним газом, з них 6 дітей

На Львівщині під час святкових вихідних 13 людей отруїлись чадним газом, з них 6 дітей

12.03.13 12:26 0 1033
8 березня о 05:55 на пульт зв’язку диспетчерської служби Головного управління ДСНС у Львівській області від диспетчера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Снопківська, 23 в квартирі № 1 б трьохповерхового житлового будинку отруїлись чадним газом 8 осіб, з яких 2 дитини. Потерпілі в стані середньої важкості направленні для проходження обстеження в лікувальні заклади м. Львова а саме: Львівську обласну дитячу клінічну лікарню та в Львівську обласну клінічну лікарню. Після обстеження та надання необхідної медичної допомоги потерпілих відпущено на амбулаторне лікування. Причини події встановлюються.

10 березня о 22:02 надійшло повідомлення про те, що в с. Щирець Пустомитівського району по вул. Острівська, 173 в житловому будинку отруїлись чадним газом дві дитини: 2005 та 2003 рр. н. Потерпілих в стані легкого ступеня важкості доставили в Обласну дитячу спеціалізовану клінічну лікарню.

Того ж дня о 22:48 надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Симона Петлюри, 34 в одній з квартир шестиповерхового житлового будинку, попередньо, отруїлись чадним газом три особи, з них дві дитини. Потерпілі були доставлені в лікувальні заклади м. Львова у стані середньої важкості.

Причина отруєння – встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині піротехніки ...
Наступна новина: На Рівненщині розгляду ...

КОМЕНТАРІ