На Чернігівщині протягом вихідних у вогні загинуло дві людини

На Чернігівщині протягом вихідних у вогні загинуло дві людини

12.03.13 13:19 0 961
8 березня о 12:29 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку в садівничому товаристві "Якір" у с. Жавинка Чернігівського району. До місця події оперативно прибуло два пожежно-рятувальних підрозділи з Чернігова. Під час гасіння рятувальники знайшли всередині будинку поруч з обгорілим ліжком тіло 40-річного власника дачної ділянки. Вогнем пошкоджено майно, стіни та перекриття будинку.

В ході попереднього розслідування встановлено, що чоловік довго проживав на дачі, ніде не працював і зловживав алкоголем. Причиною трагедії послужила необережність дачника під час куріння у ліжку в нетверезому стані. Слід зазначити, що майже рік тому саме за таких обставин в його помешканні вже виникала пожежа, проте того разу сусіди вчасно її помітили та встигли врятувати чоловіка.

Наступного дня о 06:50 у Ніжинському районі до служби "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Курилівка місцева жителька, яка доглядала за 86-річним сусідом інвалідом, коли вранці зайшла до його помешкання, то виявила там на ліжку сліди пожежі та обгоріле тіло чоловіка. Причину пожежі та обставини загибелі людини встановлює слідство.

У зв’язку з цим, управління ДСНС у Чернігівській області закликає населення дотримуватися правил пожежної безпеки, бути вкрай обережними при поводженні з вогнем та ні в якому разі не курити в помешканнях, тим більше у ліжку.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині у ...
Наступна новина: У Львові відкрили візовий ...

КОМЕНТАРІ