Тернополезнавча олімпіада

Тернополезнавча олімпіада

12.03.13 16:24 0 1059
Для нової альтернативної олімпіади з обдарованими учнями обрано доволі нестандартну, але надзвичайно актуальну і по-справжньому патріотичну тему ? тернополезнавство. Цього разу їх учасниками стануть десятикласники загальноосвітніх навчальних закладів Тернополя.

Головна мета олімпіади ? формувати в учнів позитивний образ малої батьківщини, бажання залишатися в рідному місті і працювати на його благо.

Учасникам було запропоновано відразу п’ять способів реєстрації для участі в попередньому кастингу, в тому числі і через Facebook і Контакти. Журі абсолютно незалежне ? без залучення педагогів зі шкіл. Натомість під час кількаступеневого кастингу в малих групах авторами завдань і експертами виступали члени новоствореного клубу обдарованих дітей Тернополя з 24 навчальних закладів міста.

Олімпіада знову буде, в основному, усною, відкритою для всіх охочих дорослих та юних уболівальників. Зміст запитань ? усе, що тією чи іншою мірою пов’язане з нашим містом: історія, географічне краєзнавство, література, мистецтво, мода, спорт, вулиці, площі, сквери, навчальні заклади, тварини, рослини тощо. Більшість запитань будуть спрямовані не на перевірку фактичних знань, а на логічне мислення.

У результаті кастингу, що тривав 1?11 лютого, було відібрано 10 фіналістів.

Фінал тернополезнавчої олімпіади відбудеться 13 березня 2013 року о 13.00 год. (актовий зал Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26, бульвар П. Куліша,9).

Контактний телефон – 52-19-58, Николин Микола Миколайович (директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу)

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ