Закарпатська область: на вихідних через спалахи газової суміші травмувалося троє людей серед яких і 4-річна дитина

Закарпатська область: на вихідних через спалахи газової суміші травмувалося троє людей серед яких і 4-річна дитина

12.03.13 16:16 0 938
Перше повідомлення про вибух невідомої газової суміші (без подальшого горіння) в житловому будинку на вулиці Павлова в м. Виноградів, закарпатські рятувальники отримали 9 березня о 09:25.

На місці події з’ясувалося, що при спробі 18-літньої доньки господаря оселі запалити сірника (для подальшого запалювання ароматизатора повітря) у спальній кімнаті стався вибух невідомої газової суміші. Внаслідок цього дівчина отримала опіки І-ІІ ступеня обличчя та кистей рук. Зараз потерпіла перебуває під опікою медиків Виноградівської центральної районної лікарні.

Причини вибуху та сума заподіяних збитків встановлюються.

Унаслідок вибуху також були пошкоджені: меблі та речі домашнього вжитку, що знаходилися в спальній, а також на перекритті та стінах кімнати утворилися вертикальні та горизонтальні тріщини різних розмірів.

10 березня о 11:15 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення, що в м. Рахів на вул. Миру, на кухні приватного житлового будинку спалахнула газова суміш також без подальшого горіння.

Унаслідок цього 37-річна власниця оселі та її 4-річний син отримали незначні опіки та були доправлені в Рахівську районну лікарню. Після отримання відповідної медичної допомоги, потерпілі від подальшої госпіталізації відмовилися.

Рятувальні підрозділи на дану подію не залучалися.


Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «55% від збору ...
Наступна новина: В Івано-Франківську готель ...

КОМЕНТАРІ