На Буковині дСНС України пильно контролюватиме хід реформи в регіона

На Буковині дСНС України пильно контролюватиме хід реформи в регіона

13.03.13 15:43 0 907
Керівництво ДСНС України пильно контролюватиме процес реформування в областях Державної інспекції техногенної безпеки України та Міністерства надзвичайних ситуацій України у Державну службу України з надзвичайних ситуацій. Про це повідомив перший заступник Голови Держслужби Сергій Данилюк під час інструктивно-методичної наради з керівниками територіальних підрозділів кадрового забезпечення.

« виникає дуже багато питань. Подібні збори необхідні саме для того, щоб ми з'ясували всі ключові питання. Ваші знання повинні бути ґрунтовними та якісними, оскільки ви відповідаєте за морально-психологічний клімат в підрозділах. Ми прискіпливо дивитимемося за вашою роботою на місцях. У Службі працює 75 тисяч працівників. Нам вкрай важко проконтролювати роботу кожного. Це ваше завдання. Звертайте увагу, щоб вчасно присвоювалися звання, помічайте людей, які хочуть працювати у підрозділах – це наш кадровий потенціал. Призначайте фахівців у підрозділи ДСНС України виключно за професійним принципом. Застерігаю Вас, у жодному разі не повинно бути ніяких корупційних схем. Я звертаюся до представників наших вищих навчальних закладів, готуйте курсантів до того, щоб вони могли нести службу у будь-якому регіоні Україні і могли впоратися із задачами будь-якої складності», - наголосив Сергій Данилюк.

За його словами, керівництво ДСНС України звертатиме увагу на всі скарги, які надходитимуть з регіонів, пов'язані з процесами реформування. Всі подання будуть проаналізовані, і відповідно до них будуть зроблені висновки.

Перший заступник Голови ДСНС України також звернув увагу всіх присутніх на ряд організаційних моментів та наголосив на тому, що саме від керівників кадрових служб залежить успіх реформи.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ