На Волині пріоритет роботи громадської ради при ОДА –  забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики

На Волині пріоритет роботи громадської ради при ОДА – забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики

13.03.13 13:48 0 933
Відбулося чергове засідання громадської ради при облдержадміністрації. Його учасники обговорили низку організаційних питань та обрали голову дорадчого органу. В результаті відкритого голосування громадську раду очолив голова Волинської обласної організації НСЖУ Михайло Савчак.

Участь у засіданні взяв заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк. Він наголосив: "Процес реалізації державної політики особливо у період реформування країни вимагає розуміння та підтримки громадськості. Для місцевої влади важливим є відкритий діалог та конструктивна співпраця з громадськими організаціями".

Учасники засіданні внесли свої пропозиції та окреслили напрями діяльності на поточний рік. Доповідачі наголошували, що громадська рада - головна ланка поміж громадою та владою. А серед пріоритетів роботи – забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики. Завдяки праці членів ради, їх кваліфікованим експертним оцінкам, можна чітко бачити, що найбільше хвилювало волинян минулого року й чого вони очікують від владних структур у 2013-му.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові розпочався ...

КОМЕНТАРІ