В Луцьку відбулось засідання обласної призовної комісії

В Луцьку відбулось засідання обласної призовної комісії

13.03.13 13:11 0 1125
Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Курилюка відбулось засідання обласної призовної комісії. Захід відбувався у режимі відеоселекторного зв’язку. Участь у роботі взяли перший заступник міського голови Святослав Кравчук, керівник Луцького об’єднаного міського військового комісаріату Володимир Фірсов, начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель, начальник відділу оборонно-мобілізаційної та режимно-секторної роботи міської ради Ніна Бенесько та представники районних військових комісаріатів.

У ході засідання керівник Волинського обласного військового комісаріату Віталій Чурай поінформував присутніх про підсумки призову минулого року та окреслив завдання на 2013 рік. Зокрема, зауважив, що необхідно усунути всі попередні недоліки, та не допустити їх у роботі призову цього року. Також звернув увагу на роботу лікарів, які здійснюють огляд призовників, та наголосив на відповідальності лікаря - члена призовної комісії. За його словами, у 2013 році планують призвати до Збройних Сил України 355 чоловік.

Серед окреслених завдань Віталій Чурай визначив: проведення навчання з лікарями-спеціалістами, підготовка місця, де має проходити медогляд, вивчення стану здоров’я призовників тощо.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк звернув увагу й на контрактну службу – як новий напрям роботи.

За його словами, призов юнаків розпочнеться з 15 квітня до 1 травня цього року. Відтак призовним комісіям необхідно якісно та злагоджено провести призов громадян.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ