В Луцьку сім’ї отримали сертифікати на придбання побутової техніки та продуктові набори

В Луцьку сім’ї отримали сертифікати на придбання побутової техніки та продуктові набори

13.03.13 16:11 0 1072
У конференц-залі Палацу культури міста Луцька відбулося вручення сертифікатів на придбання побутової техніки та продуктових наборів сім’ям, які перебувають на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Подарунки для родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, надала Волинська єпархія Української православної церкви. У заході взяли участь міський голова Микола Романюк, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, священнослужителі Волинської єпархії УПЦ.

Микола Романюк зазначив, що саме завдяки життєвій позиції Митрополита Волинського та Луцького Ніфонта стали традиційними такі благодійні заходи. «Владика Ніфонт вміє достукатися до сердець небайдужих людей, які прагнуть робити добро», - зауважив міський голова та побажав усім, хто відгукнувся на пропозицію церкви, щоб Бог повертав їм сторицею за подароване добро.

Ліна Галан зауважила, що ця благодійна акція є продовженням спільних заходів, які дуже необхідні, адже є багато знедолених людей, які потребують не лише матеріальної, а й моральної підтримки. За її словами, на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 313 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у яких виховується 599 дітей. Завдяки співпраці Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з Волинською єпархією Української православної церкви минулого року побутову техніку отримали 40 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Люди, які отримали щедрі дарунки, щиро дякували благодійникам за милосердну святу місію Христових послідовників на землі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ