У Луцьку планують відкрити нові амбулаторії загальної практики сімейної медицини

У Луцьку планують відкрити нові амбулаторії загальної практики сімейної медицини

13.03.13 11:18 0 984
Під час оперативної наради міський голова Микола Романюк зазначив, що в цьому році міська влада продовжуватиме роботу щодо розширення мережі амбулаторій загальної практики сімейної медицини та збільшення пунктів станцій швидкої медичної допомоги.

Так, до червня цього року заплановано відкрити амбулаторію на вулиці Привокзальній. Крім того, ведуться перемовини з балансоутримувачем занедбаної будівлі, яка знаходиться поруч з амбулаторією сімейної медицини на вулиці Стрілецькій, про її передачу у міську комунальну власність. У випадку досягнення позитивного результату, діючу амбулаторію буде розширено.

Микола Романюк зауважив, що в результаті таких дій вдасться значно покращити якість надання первинної медичної допомоги мешканцям Вишкова та Привокзального району.

Крім того, до грудня планується відкрити амбулаторію загальної практики сімейної медицини в 40-б кварталі. Вона буде розміщена в районі вулиці Гордіюк. Там також планують обладнати приміщення для пункту швидкої допомоги, аби скоротити час доїзду до хворих у цьому та сусідніх мікрорайонах.

До Дня Незалежності планується ввести в експлуатацію додаткові приміщення діючої амбулаторії сімейної медицини на вулиці Бенделіані. Там необхідно провести ремонтні роботи.

Микола Романюк доручив начальнику управління охорони здоров’я Федору Кошелю разом з управлінням капітального будівництва до 1 вересня 2013 року розробити проекти щодо будівництва чи реконструкції приміщень під амбулаторії загальної практики сімейної медицини в районі 40-а кварталу, Вишкова, вул. Дубнівської та Рівненської (включаючи пункт швидкої допомоги).

Крім того, у цей же термін має бути підготовлений проект будівництва відділення екстреної медицини у Луцькій міській клінічній лікарні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: ЛМР приймає пропозиції щодо ...

КОМЕНТАРІ