польські пожежники стажуються у волинських рятувальників

польські пожежники стажуються у волинських рятувальників

13.03.13 15:04 0 888
Відповідно до рішень, що були прийняті 1.02.2013р. на робочій зустрічі під керівництвом голови облдержадміністрації Клімчука Б.П. за участі воєводи Лодзького регіону Республіки Польща Йоланти Хелмінської, в період з 11-15 березня 2013 року в Луцьку проходитимуть спортивне стажування спортсмени-пожежники Лодзького регіонального управління Державної пожежної служби Республіки Польща.

Польські рятувальники зможуть перейняти секрети успіху в професійному виді спорту від своїх колег, адже члени збірної команди Волинської області є дворазовими Чемпіонами України та володарями Кубку України, а у минулому році перемогли на 29-х міжнародних змаганнях з пожежно-прикладного спорту в Польщі.

Тренування проходять двічі на день на базі спортивного комплексу обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою під керівництвом Заслуженого майстра з пожежно-прикладного спорту Юрія Сафатюка.

Цей візит колег з-за Бугу сприятиме подальшому розвитку партнерських та дружніх відносин між рятувальними службами Волині та Лодзького воєводства Республіки Польща.

Управління ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ