На Івано-Франківщині батьківські збори незвичайного призначення

На Івано-Франківщині батьківські збори незвичайного призначення

13.03.13 10:30 0 1096
В Івано-Франківську провели профілактичні заходи для батьків щодо вживання наркотиків неповнолітніми.

Днями в одній з місцевих шкіл медики та правоохоронці скликали батьківські збори, аби розповісти дорослим про можливі засоби та методи вживання дітьми наркотичних засобів.

Оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей старший лейтенант міліції Наталія Шкромида розповіла про рейди по нічних розважальних закладах Івано-Франківська, що регулярно проводяться правоохоронцями. Каже, щоразу міліціонери виявляють певну кількість неповнолітніх в нічних клубах.

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків виготовили спеціальні макети пристроїв для вживання наркотиків та згортки, в яких їх зазвичай зберігають.

Як зазначив начальник ВБНОН УМВС в Івано-Франківській області Валерій Шнуренко, часто батьки і не підозрюють, що погнуті чи порізані пластикові пляшки - це пристрої для викурювання особливо небезпечного наркотику марихуани. А паперові згортки чи маленькі квадратики з фольги – упакування для наркотиків.

Батьків застерегли пильнувати такі речі, а також більше уваги приділяти своїм дітям, їх поведінці та компанії друзів, з якими ті проводять свій вільний час.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

img alt=
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ