У Львівській ОДА відбудеться Міжнародна конференція щодо стимулювання розвитку туризму у Карпатському регіоні

У Львівській ОДА відбудеться Міжнародна конференція щодо стимулювання розвитку туризму у Карпатському регіоні

13.03.13 12:16 0 1024
14 березня у Львівській облдержадміністрації відбудеться Міжнародна конференція «Стимулювання розвитку туризму у Карпатському регіоні шляхом покращення сервісу та безпеки туристів». Даний захід проводитиме Асоціація гірських провідників «Ровінь» в рамках реалізації однойменного проекту за сприяння департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації та фінансової підтримки Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

У програмі Міжнародної конференції передбачені презентації про основні завдання та очікувані результати проекту «Стимулювання розвитку туризму у Карпатському регіоні шляхом покращення сервісу та безпеки туристів», а також щодо діяльності гірської рятувальної служби (GOPR) в Республіці Польща та Львівської обласної контрольно-рятувальної служби ТСС України.

Під час конференції відбудеться обговорення реформ гірської пошуково-рятувальної служби, реалій та проблем на шляху розвитку туристичного супроводу в гірській місцевості, ознайомлення із досвідом співпраці екскурсоводів та рятувальників на прикладі Республіки Польща.

Зокрема, фахівці Автономної Республіки Крим розповідатимуть про свій досвід реформування, співпраці та взаємодії пошуково-рятувальних формувань. Українська асоціація рятувальників виступить із доповіддю щодо стану неурядових рятувальних формувань та їх взаємодії з місцевими органами влади.

Учасники заходу також матимуть можливість окреслити перспективи і спільні дії в рамках реалізації проекту та взяти участь у брифінгу для ЗМІ.

Конференція відбуватиметься за аресою: м.Львів, вул.Винниченка, 18, кімната 412.

Час проведення: з 10:00 до 15:00 год.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: В Тернополі інформація ...

КОМЕНТАРІ