На Львівщині стриянка Марія Музичук у складі збірної команди України виборола золоту медаль командного чемпіонату світу з шахів

На Львівщині стриянка Марія Музичук у складі збірної команди України виборола золоту медаль командного чемпіонату світу з шахів

13.03.13 13:04 0 1018
Приємна звістка надійшла зі столиці Республіки Казахстан – жіноча збірна України вперше в історії перемогла на IV командному чемпіонаті світу з шахів, який завершився в місті Астана.

У складі збірної команди України разом з подругами по команді Катериною Лагно, Наталією Жуковою, Ганною Ушеніною, Інною Яновською, блискуче виступила вихованка стрийської шахової школи Марія Музичук (тренери подружжя Наталія та Олег Музичуки).

Жіноча шахова збірна команда України виявилася кращою, випередивши в командному заліку титулованих спортсменок з Китаю та Російської Федерації.

Турнірне становище команд.

1. Україна

2. Китай

3. Росія

4. Грузія

5. Індія

6. США

7. Казахстан

8. Румунія

9. Франція

10. Туреччина

Нагадаємо,  командний чемпіонат світу з шахів (ФІДЕ) відбувається кожні два роки, починаючи з 2007. Три чемпіонати поспіль перемогу неодмінно святкували китаянки, українські шахістки в 2007 та 2009 роках ставали бронзовими призерками.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Луцьку відбулось ...

КОМЕНТАРІ