У Львові розпочався щорічний семінар-тренінг з підвищення кваліфікації екскурсоводів та гідів-перекладачів області

У Львові розпочався щорічний семінар-тренінг з підвищення кваліфікації екскурсоводів та гідів-перекладачів області

13.03.13 13:55 0 940
12 березня, розпочався традиційний щорічний семінар-тренінг з підвищення кваліфікації екскурсоводів та гідів-перекладачів Львівської області, який організовує Львівська асоціація розвитку туризму за підтримки Департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації.

Метою  семінару-тренінгу є забезпечення надання якісних послуг туристам, підвищення професійного рівня фахівців туристичного супроводу, розробка та популяризація нових туристичних та екскурсійних маршрутів, обмін думками та обговорення актуальних проблем, пов’язаних з розвитком іноземного та внутрішнього туризму.

Програмою семінару передбачено лекції на цікаві та пізнавальні теми, зокрема, «За львівською рогаткою» про туристичну привабливість околиць Львова (Брюховичі, Дубляни, Куликів), «Галичина як П’ємонт – український, польський, єврейський» про міжнаціональні відносини в Галичині у 19-20 столітті, «Історія кінематографії у Галичині та кінотеатри Львова до 1939 року», «Пам’ятки печерного чернецтва Галичини», «Символіка масонів», інші.

Для учасників семінару заплановані екскурсії в Музей Юдаїки, Музей визвольних змагань, Кафедральний Собор великомученика Георгія Победоносця, Мистецьке об’єднання «Дзиґа», а також туристичної програми на Прикарпаття та Гуцульщину.

Варто зауважити, що подібні семінари-тренінги відбуваються уже дванадцятий рік поспіль. Планується, що у цьогорічному заході прийме участь близько 100 слухачів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ