На Львівщині весняний міжнародний будівельний форум відбудеться у березні

На Львівщині весняний міжнародний будівельний форум відбудеться у березні

13.03.13 13:27 0 2096
19-22 березня в Палаці спорту “Україна” (м. Львів, вул.Мельника, 18) пройде Весняний міжнародний будівельний форум, який поєднуватиме дві окремі виставки: XXVII міжнародну виставку “БудЕКСПО-весна” та  VIII спеціалізовану виставку “Вікна. Двері. Дах”.

Як повідомили у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації, організатором даних виставок є Приватне акціонерне товариство “Гал-ЕКСПО”. Весняний міжнародний будівельний форум матиме ряд тематичних розділів. Зокрема, на XXVІІ міжнародній виставці “БудЕКСПО-весна” експонуватимуться: технології сучасного будівництва; будівельні та оздоблювальні матеріали; будівельні конструкції, техніка, інструменти; вимірювальні прилади, системи контролю та автоматичного управління; ліфти і ліфтове обладнання; дорожньо-будівельні машини й устаткування; електротехнічне обладнання; проектування, архітектура, реставрація, ландшафтний дизайн; сантехніка; басейни; системи опалення, водопостачання та водоочищення; вентиляція та кондиціонування; енергозберігаючі технології та устаткування; світлотехніка, кабельно-провідникова продукція; лаки; фарби; предмети інтер’єру; меблі; системи безпеки будівель, засоби охорони праці, спецодяг; програмне забезпечення.

На VIIІ спеціалізованій виставці “Вікна. Двері. Дах” будуть представлені наступні тематичні розділи: вікна та двері з ПВХ, дерева, алюмінієвого профілю; металеві, протипожежні, броньовані та автоматичні двері; обладнання та комплектуючі для виробництва вікон та дверей; матеріали, інструмент та комплектуючі для виробництва і монтажу конструкцій; обладнання для обробки деревини, металу, скла; жалюзі, ролети, ворота, шлагбауми та турнікети; фурнітура та аксесуари; замково-залізні вироби, сигналізації та охоронні системи; покрівля та фасади; покрівельні та гідроізоляційні матеріали; каркасно-панельне будівництво; системи тепло – та звукоізоляції; світлопрозорі конструкції, зимові сади, оранжереї; вітражі, лоджії, балкони; скло в будівництві, архітектурі та інтер’єрі; матеріали та елементи для оздоблення інтер’єрів; віконний декор; програмне забезпечення, архітектурні проекти; віконні провітрювані, засоби захисту, лако – фарбові матеріали; спецодяг.

Більш детальніше з інформацією щодо згаданих виставок можна ознайомитись на сайті ПАТ “Гал-ЕКСПО”: www.galexpo.lviv.ua, а також за номерами телефону: (032) 2971369, 2970627.

Спонсором форуму втступила Lepka.biz - лепной декор від виробника №1.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Рішення 3 ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ