Віктор Шемчук  закликав голів фракцій Львівської обласної ради до тісної та конструктивної співпраці

Віктор Шемчук закликав голів фракцій Львівської обласної ради до тісної та конструктивної співпраці

13.03.13 09:45 0 855
Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 12 березня провів зустріч із головами фракцій Львівської обласної ради.

Під час зустрічі Віктор Шемчук закликав голів фракцій  до тісної  та конструктивної співпраці: «Ми повинні знайти  точки  порозуміння в діяльності виконавчої та законодавчої влади області. Львівська обласна державна адміністрація готова  співпрацювати у тих галузях, які на не є дразливими. Це  стосується економіки, реального сектору.  Я готовий постійно спілкуватися зі всіма політичними силами та шукати порозуміння задля плідної співпраці», – відзначив голова облдержадміністрації.

Керівник області наголосив, що не потрібно політизувати тих питань, які найбільше турбують мешканців Львівщини. Зокрема – це  ремонт доріг,  затвердження програми протидії злочинності, відновлення будівельної галузі, підняття реального сектору економіки тощо.

Відтак, голови фракцій обласної ради наголосили на необхідності дотримуватися законодавства у частині звітування виконавчої влади за виконання програм у 2012 році, і особливу увагу звернути на витрачання бюджетних коштів. Такі звіти також повинні бути обов’язковими і для районних адміністрацій перед районними радами.

Голова облдержадміністрації  повністю підтримав таку пропозицію та поінформував присутніх керівників фракцій про те, що вже дав доручення правоохоронним органам провести перевірку з витрачання коштів і обов’язково публічно прозвітувати  про результати проведеної перевірки.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Рівненщині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ