Чернігівщина: Влада, інвестор та громадськість узгодили питання надання медичних послуг хворим на ниркову недостатність

Чернігівщина: Влада, інвестор та громадськість узгодили питання надання медичних послуг хворим на ниркову недостатність

13.03.13 10:51 0 1063
11 березня під головуванням в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрія Музики відбулося засідання робочої групи з питань надання якісних та безперебійних послуг з гемодіалізу хворим на ниркову недостатність, що отримують лікування в умовах недержавного діалізного центру ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна». До діалогу були запрошені керівництво відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, Чернігівського міськвиконкому, ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна», закладів охорони здоров’я м. Чернігова та представники громадських організацій, які представляють інтереси хворих на ниркову недостатність.

На початку засідання Юрій Музика наголосив, що питання забезпечення лікування хворих у діалізному центрі є дуже важливим і перебуває на особистому контролі у голови облдержадміністрації Володимира Хоменка.

Він повідомив, що на цей день у казначействі зареєстровані рахунки на погашення кредиторської заборгованості у повному обсязі.

«Надалі також буде продовжено фінансування лікування хворих у поточному та наступному роках, щоб жителі Чернігівщини мали змогу отримати якісну медичну допомогу», – додав в.о. заступника голови облдержадміністрації.

У свою чергу директор ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна» Володимир Подворний та представник громадської організації «Нове життя» Едуард Донець відмітили, що конструктивний діалог між владою, інвестором та громадськістю є запорукою вирішення проблемної ситуації, яка склалася.

Наказом управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради визначено медичний заклад (Чернігівська міська лікарня №2), на який покладено обов’язки з організації та проведення тендерної процедури закупівлі послуг з медичної допомоги хворим, які потребують лікування методом амбулаторного гемодіалізу у діалізному центрі ТОВ „Фрезеніус Медикал Кер Україна” протягом 2013 року. На сьогоднішній день розпочато тендерну процедуру закупівлі даних послуг на очікувану вартість.

Лікування хворих на ниркову недостатність відбувається в умовах недержавного центру «Фрезеніус», у Чернігівській обласній лікарні та філіях у містах Ніжині, Прилуках.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині проблеми ...
Наступна новина: На Тернопільщині марихуана ...

КОМЕНТАРІ