Тернопільщина: визначено перелік проектів, які область подаватиме для участі у Всеукраїнському конкурсі програм розвитку місцевого самоврядування

Тернопільщина: визначено перелік проектів, які область подаватиме для участі у Всеукраїнському конкурсі програм розвитку місцевого самоврядування

13.03.13 14:25 0 902
На Тернопільщині активізовано роботу з розробки проектів та програм розвитку, що фінансуються Державним Фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні.

Нагадаємо, що угоду про співробітництво керівництво Фонду, облдержадміністрації та обласної ради підписали у квітні 2012 року.

Про стан та перспективи реалізації проектів та програм розвитку, що фінансуються Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні, йшлося на нараді, яку провели заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гецько та виконувач обов’язків голови обласної ради Сергій Тарашевський.

Участь в її роботі взяли керівники управлінь та відділів облради та облдержадміністрації, профільних комунальних установ, представники громадськості.

Учасники робочої зустрічі мали на меті активізувати проектну діяльність у поточному та наступному роках з метою залучення додаткових ресурсів для розвитку територіальних громад краю, координації заходів рад усіх рівнів та виконавчої влади, поглиблення партнерських відносин у рамках реалізації угоди про співробітництво між Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні, Тернопільською обласною радою та Тернопільською обласною державною адміністрацією для подальшого успішного впровадження проектів.

Під час наради було обговорено та вирішено подавати від Тернопільщини на розгляд Всеукраїнського конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування проект «Туристично-музейний комплекс «Лемківське село», виступити партнером проекту Бучацької районної ради «Природно–рекреаційні та історико-культурні ресурси Бучаччини як основа сталого розвитку територій» (створення кімнати-музею Пінзеля).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині стартують ...
Наступна новина: Волинь: всеукраїнський ...

КОМЕНТАРІ