На Тернопільщині міліціонери змагалися у рукопашному бою

На Тернопільщині міліціонери змагалися у рукопашному бою

13.03.13 11:42 0 932
Володіти прийомами рукопашного бою, вміти захистити себе та інших від незаконних посягань - професійний обов'язок кожного співробітника міліції. Нещодавно в обласному управлінні внутрішніх справ відбувся чемпіонат з рукопашного бою. У спортивному заході взяли участь 72 спортсмени з 18 команд з усіх міськрайорганів та підрозділів обласної міліції.

Абсолютним переможцем у командному заліку стала збірна спецпідрозділу судової міліції «Грифон». Друге місце посіла команда Тернопільського міськвідділу. На третій сходинці – «беркутівці».

Двобої проводилися в шести вагових категоріях – від шістдесяти п’яти до понад вісімдесяти п’яти кілограмів.

В особистому заліку у категорії до 65 кілограмів першість здобув Михайло Смигора («Грифон»), на другій сходинці - Василь Єременко (УБОЗ), третє місце у Віталія Мельника із Бучацького РВ.

Найкращі результати у ваговій категорії до 70 кілограмів продемонстрували Віталій Шевчук (Тернопільський МВ), Іван Загорськй («Грифон»), Володимир Свідинський (Зборівський РВ).

У ваговій категорії до 75 кілограмів призові місця розділили грифонівець Андрій Гульоватий, Тарас Черних із Зборівського райвідділу, беркутівець Петро Безверхній. У наступній ваговій категорії до 80 кілограмів найкращий результат у Юрія Букевича з «Грифону». На другу сходинку піднявся Володимир Масик (Тернопільський МВ), третє місце у Андрія Коріня (Зборівський РВ). Переможцями в особистому заліку у ваговій категорії до 85 кілограмів стали убозівець Тарас Савчук, Євген Кичак (ТМВ) та Андрій Мицьо («Беркут»). Щодо найбільшої вагової категорії понад 85 кілограм то тут перемога дісталася Володимиру Гримаку («Беркут»), Михайло Яримишину («УБОЗ») та Володимиру Пирігу (Монастириський РВ).

Усіх переможців нагороджено кубками, грамотами та медалями.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині нові ...
Наступна новина: На Житомирщині оголошено ...

КОМЕНТАРІ