На Хмельниччині співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій активно проводять профілактичну роботу по запобіганню загибелі людей на тонкій кризі

На Хмельниччині співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій активно проводять профілактичну роботу по запобіганню загибелі людей на тонкій кризі

13.03.13 13:01 0 957
З настанням весни, в країні поступово підвищується температурний режим, завдяки чому на річках, озерах та інших водоймах стрімко розпочав танути лід. Але це не стримує любителів зимової риболовлі, і рибалки, як завжди виходять на своє тихе полювання, незважаючи на небезпеку, на яку вони наражаються.

У зв’язку з цим, майже щоденно, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій м. Хмельницького виходять на найбільшу у обласному центрі водойму – річку Південний Буг, аби вберегти життя та здоров’я любителів екстриму та нагадати їм основні правила поводження на кризі.

12 березня рятувальники в черговий раз нагадали рибалкам, про те, що лід з кожним днем стає тоншим, довели правила безпеки та основні методи само рятування на кризі. Крім торо вони розповсюдили серед рибалок профілактичні листівки та пам’ятки застережного характеру.

Проаналізувавши погодні умови та товщину льоду, Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає, що зимова рибалка у період потепління – надзвичайно небезпечне для Вашого життя хобі. Пам’ятайте, отримане Вами миттєве задоволення не варте людського життя.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські атлети ...
Наступна новина: На Львівщині стриянка Марія ...

КОМЕНТАРІ