В Івано-Франківську забудівник незаконно загородив частину дамби річки Бистриця

В Івано-Франківську забудівник незаконно загородив частину дамби річки Бистриця

14.03.13 12:02 0 1009
Про таке беззаконня на оперативній нараді у міського голови Віктора Анушкевичуса повідомив депутат міської ради Роман Харук

«Вчора до мене звернулися жителі, що буквально за ніч забудівник поверх дамби встановив метрів 200 будівельної огорожі, - наголосив Роман Харук. – І це  дамба, яку ми охороняємо, постійно чистимо дерева. Наглості цього забудівника просто немає меж».

У свою чергу директор КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула повідомив, що мав розмову із головним інженером фірми-забудівника «Тора» і той повідомив, що має всі необхідні документи і за визначені межі він не вийшов.

Втім, міський голова Віктор Анушкевичус таки дав розпорядження чітко перевірити усі документи фірми і вирішити ситуацію. А також висловив припущення, що у такий спосіб забудівник, скоріш за все, «зекономив» на оренді землі. «Я знаю, як наші забудівники люблять будувати, - наголосив мер. - Він бере по периметру ділянку, хоча знає, що йому потрібно розміщувати механізми, складувати будматеріали. А це так щоб менше платити було».

< Попередня Наступна > Відеогалерея Чи повернут...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Андрій Карбовник: ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ