На Івано-Франківщині у Надвірній обговорили питання підготовки та проведення весняно-польових робіт

На Івано-Франківщині у Надвірній обговорили питання підготовки та проведення весняно-польових робіт

14.03.13 11:34 0 1002
Голова районної державної адміністрації Юрій Касіянчук провів нараду з керівниками фермерських господарств. На нараді були присутні: Михайло Клюфінський – начальник агропромислового розвитку, Ганна Гутин – начальник відділу фонду від нещасних випадків на виробництві, Олексій Даган – начальник насіннєвої інспекції, Ганна Козак – начальник відділу захисту рослин та керівники сільськогосподарських підприємств району.

Одним з основним питанням для обговорення стало «Про стан підготовки та проведення весняно-польових робіт 2013 року». Кожен з фермерів висловив та виклав пропозиції щодо розвитку сільського господарства в районі та його інвестування. Обговорили про стан забезпечення насінням та мінеральними добривами фермерських господарств. Олексій Даган зазначив, що підчас перевірки виявлено, що посівним матеріалом СГ району забезпечено на 100 відсотків, і посіви будуть проводитись згідно всіх агротехнічних норм.

Також порушили питання про знищення борщівника на території району, вирішили знищувати як механічно так і за допомогою отруйних хімічних речовин.

Голова районної асоціації фермерів Володимир Чумбей порушив питання про фінансову підтримку фермерських господарств з районного бюджету та районних програм.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: у дітища ...
Наступна новина: На Львівщині штормове ...

КОМЕНТАРІ