Івано-Франківщина: рятувальники стали переможцями «Спартакіади  - 2012»  серед підрозділів  силових структур Івано-Франківщини

Івано-Франківщина: рятувальники стали переможцями «Спартакіади - 2012» серед підрозділів силових структур Івано-Франківщини

14.03.13 13:27 0 1002
13 березня в Івано-Франківську відбулася позачергова конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» за участі першого заступника голови ФСТ «Динамо» України Віктора Петровича Руденка, керівників силових структур області та делегатів конференції. Урочистим моментом заходу було нагородження, в ході якого – відзначено команди переможців спортивних змагань в залік «Спартакіади - 2012».

Відрадно, що збірна команда рятувальників Прикарпаття стала переможцем змагань. Начальнику Управління державної служби з надзвичайних ситуацій в області полковнику служби цивільного захисту Володимиру Чернецькому було вручено почесний Кубок та диплом за зайняте перше загальнокомандне місце.

Оскільки запорукою успішної роботи рятувальників у екстрема­льних ситуаціях є їх відмінне спортивне загартування, то система фізичної підготовки та масових фізкультурно-спортивних заходів серед працівників служби надзвичайних ситуацій займає одне з чільних місць.Своїми спортивними досягненнями працівники служби з надзвичайних ситуацій можуть пишатися. Так зокрема, впродовж минулого року рятувальники брали участь в спортивних змаганнях в залік «Спартакіади 2012» Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» з п’яти видів спорту. Вже традиційно, найкраще наші спортсмени виступали в таких видах – легкоатлетичному кросі, самбо, волейболі та у гирьовому спорті. Високі спортивні результати, воля до перемоги та завзяття стали запорукою не тільки хороших результатів, а й дали можливість за результатами проведених змагань команді прикарпатських рятувальників посісти перше загальнокомандне місце серед команд силових структур області та стати володарями почесного Кубку та диплому.

Цьогорічний успіх, за словами начальника спортивно-оздоровчого комплексу аварійно-рятувального загону спеціального призначення, майстра спорту з пожежно-прикладного спорту, судді національної категорії, багаторазового чемпіона та призера України з пожежно-прикладного спорту, старшого тренера юнацької збірної команди України під­по­лковника служби цивільного захисту Миколи Петрука, став можливим завдяки правильно організованому навчально-тренувальному процесу та наявності належної спортивно-тренувальної бази, розумінню та підтримці з боку начальника Управління ДСНС в області Володимира Чернецького.

Варто відзначити, що Управління ДСНС в області має спортивно-оздоровчий комплекс, який відповідає всім європейським стандартам, саме на його базі в травні місяці цього року відбудуться XXVI Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителям Луцька надано ...
Наступна новина: Голова Львівської ОДА ...

КОМЕНТАРІ