«Ми надіємося, що потужний потенціал громадської ради надасть нового імпульсу для взаємин влади і мешканців Львівщини», – В. Шемчук

«Ми надіємося, що потужний потенціал громадської ради надасть нового імпульсу для взаємин влади і мешканців Львівщини», – В. Шемчук

14.03.13 15:42 0 943
Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук  13 березня привітав із повторним  обранням головою громадської ради  при Львівській ОДА президента асоціації роботодавців торгівлі та громадського харчування Львівської області Зеновія Бермеса.

Віктор Шемчук побажав Зеновію Бермесу успіхів на почесній посаді, запевнивши, що Львівська облдержадміністрація  завжди готова до співпраці з громадською радою: «Громадська рада – це один з методів контролю громади за діяльністю влади. Ми надіємося на те, що така робота проходитиме  у тісній співпраці з усіма структурними підрозділами облдержадміністрації. Станом на ми маємо вирішити чимало проблемних питань – це питання по виплаті  заборгованості із  заробітної  плати, питання незаконної приватизації ряду об’єктів у Львівській області та багато інших».

Голова Львівської ОДА  також зазначив, що робота громадської ради  з облдержадміністрацією матиме  формат постійного діалогу, взаємних зустрічей і спільних вирішень наболілих  питань: «Ми надіємося на те, що потужний потенціал громадської ради надасть нового імпульсу для взаємин влади і мешканців Львівщини», – відзначив В. Шемчук.

Водночас Зеновій Бермес подякував за вітання і наголосив, що громадська рада і надалі буде конструктивно працювати  з органами влади.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині меблева ...
Наступна новина: З 15 березня в Тернополі ...

КОМЕНТАРІ