У Львівській ОДА розглянуто питання щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати на найбільших підприємствах-боржниках комунальної форми власності

У Львівській ОДА розглянуто питання щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати на найбільших підприємствах-боржниках комунальної форми власності

14.03.13 12:29 0 994
 13 березня  відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Богдана Матолича.

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, Територіальної державної інспекції з питань праці у Львівській області, Регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській області, державної податкової служби України у Львівській області, Головного управління юстиції у Львівській області, прокуратури Львівської області та представники Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців.

На засіданні розглянуто питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на найбільших підприємствах-боржниках комунальної форми власності. Особлива увага зверталась на виконання зазначеними підприємствами графіків погашення наявних боргів з виплати заробітної плати.

Звітувалися про проведену роботу в частині погашення наявних боргів з виплати заробітної плати керівники КП «Бориславводоканал», КП «Єко-місто» Бориславської міської ради, Самбірського міського виробничого управління ЖКГ, КП «Житлово-комунального господарства Моршинської міської ради», КП «Соснівкажитлокомунсервіс».

За результатами роботи обласної комісії дані конкретні завдання щодо забезпечення погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, керівники яких заслуховувалися.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: влада ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ