Львівщина гідно представила туристичний потенціал на Міжнародній туристичній виставці в Берліні  «ITB 2013»

Львівщина гідно представила туристичний потенціал на Міжнародній туристичній виставці в Берліні «ITB 2013»

14.03.13 17:33 0 1053
Департамент міжнародного співробітництва та туризму  облдержадміністрації інформує про підсумки роботи на одній із найбільших в світі  Міжнародній туристичній виставці в Берліні  «ITB 2013», яка проходила з 6 до 10 березня  у виставковому центрі «MESSE BERLIN».

Представники Департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації взяли участь у офіційному відкритті Міжнародної туристичної виставки в Берліні «ITB 2013», яке відбулося 5 березня за участю Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель, Президента Індонезії Сусіло Бамбанг Юдойоно, представників Всесвітньої Туристської Організації (UNWTO), Азіатсько-Тихоокеанської Туристської Асоціації (PATA) і Світова Рада Подорожей та Туризму (WTTC), а також більше 100 міністрів туризму і державних секретарів.

Також в рамках виставки «ITB-2013» представники  департаменту  взяли участь у заході «Дунайський салон», організованому Посольством Австрії та Представництвом Федеральної землі Баден-Вюртемберг під гаслом «Дунай об’єднує» за участі усіх країн регіону.

Туристично-рекреаційну привабливість Львівщини представлено на Національному стенді України під назвою «Чарівна Україна» за сприяння Державного агентства України туризму та курортів. Львівщина презентувала учасникам та відвідувачам виставки туристичний продукт регіону, зокрема історико-культурну спадщину, сакральні твердині, курортні території, народні промисли та традиції, в тому числі, яворівську іграшку та гаварецьку кераміку, а також поширила пропозиції туристичних, готельних та санаторних підприємств області. Значну увагу відвідувачів привернули величні храми, старовинні замки, Карпатські гори, можливості медичного туризму, а також активного відпочинку на Львівщині.

На головному майданчику виставкового стенду регулярно відбувались заходи, спрямовані на привернення уваги відвідувачів та учасників виставки – презентації галицької кухні, міжнародного джазового фестивалю «Alfa Jazz Fest», майстер-класи із приготування кави, вікторини для відвідувачів та інше.

Уже понад 10 років за підсумками роботи усіх експонентів на «ITB 2013» впродовж 6 – 10 березня Cologne Business School у співпраці із Messe Berlin обрали кращих експонентів (Best-Exhibitor-Award). Загалом оцінювалось близько 12000 виставкових стендів учасників за численними критеріями, такими як інформативність, інтерактивність, цікавість подій та якість обслуговування. За результатами оцінювання стенд України під назвою «Чарівна Україна» посів 5 місце в категорії «Європа», перші чотири – Туреччина, Греція, Регіон Апулія (Італія)  та Провінція Південний Тіроль (Італія).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ