Львівщина: навчимо дітей правилам дорожнього руху – разом!

Львівщина: навчимо дітей правилам дорожнього руху – разом!

14.03.13 16:30 0 954
Аналізуючи статистичні дані щодо аварійності серед неповнолітніх, робимо висновки, що пік ДТП за участю дітей припадає на квітень-травень. Саме тому, вже зараз необхідно активізувати роботу та об’єднати сили працівників ДАІ, педагогів, батьків, а також Юних інспекторів дорожнього руху заради одного - безпеки дітей на дорозі.

Саме з цією метою працівники ДАІ міста Львова та загін ЮІР «Світлофорчик» середньої загальноосвітньої школи №100 міста Львова (керівник Людмила Ломакова) завітали до малечі з дошкільного закладу «Лісова казка».

Діти із захопленням спостерігали за виступом загону ЮІР, після якого «юірівці» провели з дітками різні конкурси та вікторини.

Для кращого закріплення знань з дорожньої грамоти у старших групах дошкільної установи інспектор ДАІ спільно з вихователями провела окремі заняття, на яких дітки власними руками виготовили міні-вулиці, пішохідні переходи тощо.

Завідувач ДНЗ «Лісова казка» Марія Ярмолович зазначила: «У нашому навчальному закладі ми постійно проводимо заходи з вивчення дітьми дорожньої азбуки. Добре було б, якби батьки долучалися до цієї роботи та навчали дітей на практиці правильній поведінці на дорозі».

Навчати Правилам дорожнього руху є надзвичайно важливим, оскільки діти - особлива категорія учасників дорожнього руху.

Працівники Державтоінспекції міста Львова звертаються до батьків та дітей: «Дотримуйтесь Правил дорожнього руху, будьте максимально обережними на дорозі!»

Державтоінспекція міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині молодий ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ