На Львівщині за підтримки Ірини Сех відбулися духовно-патріотичні вечори у селах Микити та Гаї-Дітковецькі

На Львівщині за підтримки Ірини Сех відбулися духовно-патріотичні вечори у селах Микити та Гаї-Дітковецькі

14.03.13 18:05 0 1185
10 березня 2013 року за підтримки підкомісії "За тверезість життя" Української греко-католицької церкви, Львівської обласної ради та народного депутата України від ВО "Свобода" Ірини Сех у селах Гаї-Дітковецькі та Микити, що на Бродівщині, відбулися духовно-патріотичні вечори "Вставайте, ходімо!" за участі тріо священиків "Новий час".

На концерті були присутні народний депутат України Ірина Сех, голова Бродівської районної ради Ольга Шайдулліна, парох с.Микити о.Василь Жданянчин.

Отець Роман Назаркевич, керівник тріо "Новий Час", зауважив, що їх колектив виступав перед різною публікою, але найприємніше виступати там, де громада, і з цією громадою їх священик.

Виступаючи перед громадами сіл, Ірина Сех передала вітання від голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока, та розповіла про останні події з Верховної Ради України.

У свою чергу голова Бродівсьої районної ради Ольга Шайдулліна подякувала отцям із тріо "Новий час" за їх небайдужу позицію, за те, що вони несуть до людей не лише на проповідях Слово Боже, а за те, що їдуть кожної суботи та неділі у великі та малі села, зустрічаються з людьми та доносять до них Слово істини. До речі, це вже 467 та 468 виступи тріо "Новий Час".

Тріо "Новий Час" запропонували громадам сіл Гаї-Дітковецькі та Микити свій новий музичний альбом "Щастя бажаю Вашому дому", пообіцяли обов'язково приїхати та представити нову програму, подякували за підтримку, за багаті емоції та відкриті серця.

І за традицією, по закінченню виступів тріо "Новий Час" уся громада разом із священиками та депутатами виконали український гімн "Ще не вмерла Україна".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті штормове ...
Наступна новина: На Львівщині у Сокалі ...

КОМЕНТАРІ