Олег Панькевич: "Нині знову на часі Шевченків заклик до боротьби за волю"

Олег Панькевич: "Нині знову на часі Шевченків заклик до боротьби за волю"

14.03.13 16:14 0 1001
Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Панькевич взяв участь у духовно-патріотичних заходах "Україно, знай своїх героїв!", які відбулися в селах Дудин і Паликорови Бродівського району. Народний депутат привітав сільські громади із 199-ою річницею від дня народження Тараса Шевченка та закликав прислухатися до пророчих слів Великого Кобзаря.

"Ми, українці, живемо в умовах, коли окупаційний режим знущається з нашої рідної мови, історії, національної пам'яті, - зазначив Олег Панькевич. – І вже ні в кого нема ілюзій, що ця влада робить бодай щось для соціально-економічного розвитку держави – у неї інша мета. За таких обставин нам залишається лише одне - об'єднати зусилля для подолання антиукраїнського режиму. І хай у цій боротьбі для нас стануть гаслом слова Великого Кобзаря, які нині знову актуальні: "Борітеся — поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!".

Олег Панькевич наголосив, що народні депутати ВО "Свобода" цими днями зустрічаються з громадами і закликають їх до загальної мобілізації, аби протистояти злочинному режимові.

Завершилися зустрічі концертною програмою за участі соліста Львівської опери свободівця Романа Ковальчука. Виконавець представив публіці свою нову пісню "Україно, знай своїх героїв!", яку присвятив легендарному сотнику УПА Мирославові Симчичу (Кривоносу), а також відеокліпи до своїх пісень на героїчну тематику.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті 33-річний ...

КОМЕНТАРІ