У Львові у команді Садового вирішили оцінювати… самі себе

У Львові у команді Садового вирішили оцінювати… самі себе

14.03.13 10:06 0 909
Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до суду з позовом, аби скасувати затверджену ще на минулорічному пленарному засіданні сесії Львівської міської ради ухвалу "Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2011 рік", згідно з якою роботу міського голови визнано незадовільною. Таке відверте ігнорування проблем діяльності виконавчих органів є справжньою втечею від реалій життя міста та категоричним несприйняттям міським головою будь-яких критичних оцінок громадськості. Про це 12 березня 2013 року заявив голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради свободівець Любомир Мельничук.

Як повідомив депутат, ще 20 вересня 2012 року депутати Львівської міськради абсолютною більшістю від загального складу затвердили ухвалу "Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2011 рік". Цією ухвалою роботу міського голови щодо забезпечення діяльності виконавчих органів ради визнано незадовільною, зважаючи на численні провали у стратегічних напрямках місцевого самоврядування міста.

"Ця ухвала є консолідованою оцінкою діяльності міського голови як посадової особи, що зобов'язана забезпечувати ефективну діяльність виконавчих органів ради. Невиконання міського бюджету, марнотратство коштів на штрафні санкції за прострочені заборгованості, визискувальна тарифна політика, скандали в кадрових питаннях, бездіяльність у вирішенні проблем Грибовицького сміттєзвалища, транспортна схема як форма знущання з львів'ян – це далекий від вичерпного перелік тих проблем, що створили та продовжують нагромаджувати виконавчі органи під керівництвом Садового. Проте міському голові, вочевидь, не до вподоби нагадування про такі важливі проблеми міста, тому він вирішив будь-що цю ухвалу скасувати в судовому порядку", – повідомив Любомир Мельничук.

Свободівець наголосив, що замість вирішення широкого кола проблематики міста, команда Садового вирішила йти шляхом ігнорування критичних зауваг територіальної громади.

"Фактично, актуальні питання міської інфраструктури, бюджетної, соціальної та кадрової політики чиновники Садового не бажають визнавати за істотні, а документи, що нагадують про важливі проблеми Львова, міський голова оскаржує в суді. Таке відверте ігнорування проблем діяльності виконавчих органів є справжньою втечею команди Садового від реалій життя міста та категоричним несприйняттям міським головою будь-яких критичних зауваг від громади міста", – підсумував Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: Олексій Кайда звернувся до ...

КОМЕНТАРІ