У Львові за сприяння свободівця Андрія Хомицького в мікрорайоні Рясне відкрили спортивну секцію

У Львові за сприяння свободівця Андрія Хомицького в мікрорайоні Рясне відкрили спортивну секцію

14.03.13 18:36 0 886
У львівському мікрорайоні Рясне за підтримки місцевої "Свободи" відкрилася спортивна секція з рукопашного бою. Про це 7 березня 2013 року розповів депутат-мажоритарник Львівської міської ради (виборчий округ №44) свободівець Андрій Хомицький.

Як зазначив депутат, "Свобода" завжди сприяла розбудові спортивно-дитячої інфраструктури Львова. Так, минулого року лише в межах виборчого округу №44 вдалося відкрили чотири дитячих майданчика.

"На жаль, у мікрорайоні Рясне виконавчі органи ЛМР не приділяють достатньо уваги розвитку спорту та дозвілля молоді, а навпаки – саботують її. Зокрема, вони всілякими способами намагаються гальмувати реконструкцію дитячого басейну у школі №92, що на вул. Шевченка, 390. Також 2011 року при створенні спортивного залу ми не отримали жодної допомоги з боку чиновників. Цього року Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розпочало реалізацію наступного етапу спортивної програми у Львові, яка полягає у створенні спортивних секцій. Але знову ж, ми зустріли ігнорування цього питання з боку виконавчих органів – при відкритті секції з рукопашного бою все довелося робити силами ентузіастів. Тепер діти зможуть ходити на оздоровчу фізкультуру, а не вештатись без діла поміж багатоповерхівок", – підкреслив Андрій Хомицький.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у Сокалі ...
Наступна новина: Пожежа на Львівській ...

КОМЕНТАРІ