Олексій Кайда вимагає від правоохоронців закрити підпільний гральний бізнес у Тернополі

Олексій Кайда вимагає від правоохоронців закрити підпільний гральний бізнес у Тернополі

14.03.13 08:35 0 1110
10 березня 2013 року під час етеру на радіостанції "УХ-радіо" до народного депутата України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексія Кайди звернувся мешканець Тернополя пан Орест щодо неправомірної діяльності, пов'язаної з наданням послуг у сфері нелегального грального бізнесу на території міста. Тернопілець повідомив про незаконне розміщення підпільних гральних закладів у місті, зокрема за адресами: вул. Руська, 54 та Хмельницького, 14.

Олексій Кайда скерував депутатські звернення прокурору області Геннадію Мовчану, начальнику управління внутрішніх справ України в області Віктору Саку та начальнику обласного управління СБУ Юрію Гаврилюку щодо проведення перевірки наведених фактів та дотримання законодавства про заборону грального бізнесу. Народний депутат також закликав тернопільців повідомляти про факти підпільної діяльності казино та гральних автоматів.

"В Україні забороняється гральний бізнес та участь в азартних іграх. Вважаю, що до гральних ділків, які крадуть гроші в наших людей потрібно застосовувати не лише фінансові санкції, а й ввести кримінальну відповідальність", – наголосив свободівець Олексій Кайда.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Чернігів: Потрібен ...

КОМЕНТАРІ