На Рівненщині меблева фабрика нарощуватиме виробничі потужності

На Рівненщині меблева фабрика нарощуватиме виробничі потужності

14.03.13 15:35 0 1080
В цьому запевнили голову облдержадміністрації Василя Берташа іноземні інвестори – подружжя МакМахонів, презентуючи перспективи розвитку інвестпроекту в Квасилові. Зокрема, головні акціонери «Рівнесільмаш» запланували вдвічі збільшити виробничі площі. І якщо торік на нововідкритій меблевій фабриці виготовили 20 тисяч диванів, то цьогорічне завдання – 98 тисяч. А це робочі місця для півтисячі краян. Тим часом до 2019-го іноземці запланували виготовляти в Квасилові мільйон диванів у рік. Відповідно зростатиме і кількість працюючих.

Водночас Василь Берташ наголосив, що на Рівненщині інвестори матимуть всіляку підтримку, оскільки розвиток економіки краю – один із пріоритетів обласної влади. Більше того, меблева фабрика презентує регіон за кордоном, адже всі меблі, виготовлені в Квасилові, йдуть на експорт.

Загалом цьогоріч місцеві підприємства продали іноземцям продукції на понад 60 мільйонів доларів. Найзатребуванішими були, зокрема, мінердобрива, скловироби, електроапаратура, металоконструкції, а також широкий асортимент товарів добувної, деревообробної та інших галузей Рівненщини. Найбільше місцевої продукції купують у Росії, Польщі, Білорусі, Німеччині, Угорщині, Литві, Туреччині, Румунії, Італії і Нідерландах.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: «Ми надіємося, що потужний ...

КОМЕНТАРІ