На Тернопільщині голова Шумської РДА доповів про стан соціально-економічного розвитку району

На Тернопільщині голова Шумської РДА доповів про стан соціально-економічного розвитку району

14.03.13 13:16 0 1086
Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів робочу зустріч з головою Шумської районної державної адміністрації Віктором Садовським.

В ході зустрічі голова райдержадміністрації доповів про стан соціально-економічного та культурного розвитку району і перспективу реалізації низки проектів.

Зокрема В.Садовський поінформував голову ОДА про хід виконання Програми підтримки малого підприємництва у районі, метою якої є забезпечення активізації підприємницької діяльності, створення сприятливого підприємницького середовища, і як наслідок, забезпечення підйому економіки району, створення нових робочих місць, підвищення рівня життя населення.

Також під час зустрічі було обговорене питання подальшого відновлення систем вуличного освітлення населених пунктів Шумського району та заміни вікон і дверей на енергозберігаючі на фельдшерсько-акушерських пунктах , підготовки до посівних робіт.

Окремо розглянули перспективу завершення робіт реконструкції приміщень для потреб геріатричного відділення територіального центру соціального обслуговування.

Під час зустрічі також йшлося про збільшення надходжень до місцевих бюджетів, раціональне використання коштів та здійснення видатків місцевих бюджетів у межах наявного фінансового ресурсу на 2013 рік.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Конференція Львівської ...
Наступна новина: Жителям Луцька надано ...

КОМЕНТАРІ